Børn og ungdom

____________________________________________________________________________________

Vi har en stor børne/ungdomsafdeling i klubben og vi har altid plads til flere. Med et fantastik trænerteam. som går op i børnene og skydningen med liv og sjæl.
Som børneskytte i klubben, vil du blive en del af et fællesskab, hvor vi skyder individuelt, men er sammen som hold. Og med instruktører, der har et smil på læben.
Hvis dit barn har ADHA, autisme eller anden diagnose skal de ikke være bange for at komme. Skydning har en positiv indvirkning på børnene, det gælder også dem uden diagnose. Vi har mange forskellige børn, og vi er glade for dem alle. Vi bestræber os på, at alle får en god oplevelse, uanset om de har lidt udfordringer eller er helt ’normale’.

Børn og ungdom skyder torsdag kl. 17-19

____________________________________________________________________________________

Træningerne fungere således, at man dukker op mellem kl. 17-19 (gerne sådan at man er færdig med at skyde senest kl. 19) skyder en serie og evt. hygger lidt med de andre.
Vi går meget op i vores børn. Så de kan skyde deres bedste, derfor at vi et stort udvalg af skydejakker, som børnene kan bruge. Vi har også investeret i nogle sigtemidler med justerbart brilleglas i. Så vores skytter, der bruger briller, kan få skiven til at så helt skabt. Klubben stiller våben og udstyr til rådighed.
Vi er glade for stævner. Derfor er vi med i omegnsturneringen. Omegnsturneringen er 8 klubber, i og omkring Århus, hvor vi tager ud og besøger hinanden. Dette er nogle gode stævner, hvor man kan lære, hvad det vil sige at være til konkurrence. Der er mange pokaler og medaljer, så der er stor sandsynlighed for at få noget med hjem, kontra andre stævner. Vi opfordrer til at tage med ud til stævner, men vi tvinger ikke nogen til noget. Man skal komme af lyst.
Derudover deltager vi i Landsdelsmesterskabet og DM hvert år.