Postens Skytteforening, Århus

Lidt om foreningen

Den historiske baggrund


Som navnet antyder er foreningen startet af ansatte i postetaten i 1966. I en årrække var det hovedsagelig også derfra vores medlemmer kom, men da foreningen i 1991 flyttede til de nuværende lokaler i Åbyhøj, og næsten samtidig med at et antal klubløse skytter fra en nedlagt skytteafdeling i firmasporten søgte om optagelse i foreningen, blev foreningen åbnet for tilgang af skytter uden arbejdsmæssig tilknytning til Post Danmark.

Skydediscipliner, baner og våben.


Vi kan tilbyde et bredt udvalg af skydediscipliner til både nuværende og kommende skytter. Vores aktiviteter er lagt på faste programmer fra følgende forbund: De Danske Skytteforeninger, Dansk Skytte Union og Postens Idræts- og Fritidsforbund.

Hovedparten af vore skydninger foregår på indendørsbanerne i Åbyhøj på 10, 15 og 25 meter.

De benyttede våben på disse baner er kaliber 22. rifler og pistoler og kaliber 4,5 luftrifler og luftpistoler. I sommerhalvåret er der yderligere mulighed for skyde på 50 meter baner med kaliber 22. rifler og på 200 og 300 meter med langdistancegeværer.

Foreningen ejer et antal moderne våben, som stilles til fri afbenyttelse for foreningens medlemmer. Våbnene kan også frit benyttes af nye skytter i en prøveperiode på 4 uger forud for endelig indmeldelse i foreningen.

Hvad koster det at skyde?


Kontingenter:

Fakta